Critters for Sale

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. június 3. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror, Fantasy, Thriller, Sci-fi

Játékmenet: Vizuális novella, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sonoshee

Kiadó: Sonoshee

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

A Critters for Sale 5 novellából álló gyűjtemény: Kígyó, kecske, majom, sárkány és pók. Mindegyik különböző korokban és helyszíneken játszódik, és olyan témákat érint, mint az időutazás, a fekete mágia és a halhatatlanság.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Újabb magyarítások érkeztek
Hír
2 éve 8 hónapja (2021. október 31.)

Újabb magyarítások érkeztek

Egészen pontosan a Technobabylon, a Critters for Sale, Kena: Bridge of Spirits és a Silence of the Sleep kaptak magyar nyelvű fordítást.