Cris Tales

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 20. (3 éve 4 napja)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Cris Tales-ben egy különleges képességgel, az idő manipulálásával megáldott fiatal lány, Crisbell kalandjait követhetjük nyomon. A kaland-RPG különlegessége, hogy a képernyőt háromfelé osztja egy prizma, így a múltat, a jelent és a jövendő is valósidőben láthatjuk. Például elsétálunk egy fa mellett, bal oldalt láthatjuk még csemeteként, középen a jelenleg állapotában, jobb oldalt pedig mondjuk kivágva. A játék során az időmanipulálás mellett fontos döntéseket kell hoznunk, amiknek így rögtön látható a hatása.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.