Contradiction - Spot The Liar!

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. július 10. (9 éve 4 napja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Baggy Cat Ltd

Kiadó: Baggy Cat Ltd

Platform: iOS, Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

A Contradiction egy egyedi FMV kalandjáték, melyben egy gyilkossági ügyet kell felgöngyölítenünk. A játékos legfontosabb feladata, hogy az interjúk során rájöjjön, ki mikor hazudik neki. Ha hazugságon kap valakit, akkor további információkat szerezhet tőle, amivel előrébb juthat a történetben.

A játék egyes helyszínei szabadon bejárhatóak és a játékos bizonyítékokat is gyűjthet. A játékos aztán rákérdezhet a karaktereknél a talált bizonyítékokra és a válaszokból eldöntheti, hogy hazudnak-e neki vagy sem.

Mivel nagyon jó minőségű videókból áll a játék, ezért a legjobban talán egy TV előtt éri meg játszani vele, mondjuk barátokkal együtt, vagy egy közös családi program keretében.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.