Conarium

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. június 6. (7 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játék főszereplője Frank Gilman, a Miskatonic Egyetem Antropológiai Tanszékének tagja, aki a Dr. Faust által vezetett Upuaut expedícióban vesz részt. Az expedíció célja az emberi tudat tágítása egy Conarium nevű készülék segítségével. A felfedezőút azonban nem úgy sikerül, ahogy az tervezve volt. Az antarktiszi bázison tér magához, és semmire sem emlékszik. Kis idő múlva felfedezi, hogy miután az expedíció alatt használta a készüléket, meghalt, de visszatért az élők közé. Azonban visszatérése után különös emlékei vannak furcsa helyekről és nyelvekről. Érzi, hogy utazása során elvesztett valami fontosat és helyette valami vészjósló dolgot hozott magával.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.