Closer The Distance

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. december 31. (5 hónap 1 hét múlva)

Műfaj: Dráma, Érzelmes, Rejtélyes

Játékmenet: Felfedezős, Életszimulátor, Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Low-poly

Nézet: 3D külső-nézetes, Felül-nézetes

Irányítás: Gamepad, Point & click

Leírás:

A Closer The Distance-ban egy kis vidéki amerikai falucskába, Yesterby-be látogathatunk el, aminek a lakóinak az életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be. Egy tinédzser lány, Angela nemrég életét vesztette egy szörnyű közlekedési balesetben, azonban a lelke addig nem léphet tovább, míg a szerettei nem képesek feldolgozni a halálát. És itt az egész település érthető a "szerettein", ugyanis egy olyan kicsi, zárt közösségről van szó, aminek szinte minden tagja eleve csak azért költözött ide, hogy a különleges betegségtől sújtott lánynak minél hétköznapibb életet biztosíthassanak.

Angéla szellemével bármikor ide-oda szállhatunk Yesterby környékén, madártávlatba felszállhatunk, és embermagasságig vissza is közelíthetünk, ha látunk valami vagy valaki érdekeset. A lány rokonai, barátai között bármikor gombnyomással is válthatunk, hogy megnézzük, éppen milyen lelkiállapotban vannak, és mit tehetünk annak érdekében, hogy segíthessünk rajtuk.

A játékban folyamatosan telik az idő, egy virtuális nap nagyjából egy valódi órának felel meg, az itt élők pedig teszik a dolgukat, folyamatosan máshol találhatóak meg, és természetesen a napszaknak megfelelően viselkednek (hajnali háromkor például nem nagyon fognak örülni, ha mondjuk elküldjük fát vágni valamelyiküket).

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

A Steam nyári demófesztjének legjobbjai, avagy mi minden vár ránk még az idén
Érdekesség
1 hónapja 2 napja (2024. június 19.)

A Steam nyári demófesztjének legjobbjai, avagy mi minden vár ránk még az idén

A múlt héten lezajlott a Steam nyári demófesztiválja, ami során röpke 60 demón átrágva magunkat kicsemegéztünk néhány érdekesebb kaland meg sztoriorientált játé...