Clock Tower: Rewind

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. december 31. (5 hónap 1 hét múlva)

Műfaj: Horror, Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Lopakodós, Puzzle, Túlélőszimulátor

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az 1995-ben indult japán horror-kalandjáték széria legelső, eredetileg SNES-re, majd Playstation 1-re (később meg mindenre is, mármint Japánban) megjelent első rész remasterelt kiadása, amiben a rettegni vágyók választhatják az originál élmény újraélését, és egy némileg modernizáltabbat is (a gyönyörű, 16 bites grafika minden esetben marad az eredeti).

Jennifernek, egy tinédzser lánynak a riasztó Barrows-kúriába zárva kell a túléléséért harcolnia, miközben az őrült sorozatgyilkos, az óriási ollóval kaszaboló Scissorman elől kénytelen bujdokolni, meg menekülőre fogni.

A többek között az Outlastokat is ihlető játékhoz új, kézzel rajzolt intro készül; két, Mary Elizabeth McGlynn által énekelt dallal egészül ki, ahogy motion-capturölt átvezetőkkel is feldobják, meg interjúkat hallgathatunk majd az eredeti készítőkkel, ahogy artworköket is nézegethetünk, és bármikor meghallgathatjuk a zenei anyagot. Emellett kapunk egy visszatekerési funkciót, és bármikor menthetünk majd benne, ami ismerve a sorozat nehézségét, kifejezetten jól jön.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

A nagy nyári kalandbejelentések, avagy a fergeteges videódömping
Hír
1 hónapja 1 hete (2024. június 8.)

A nagy nyári kalandbejelentések, avagy a fergeteges videódömping

Kezdetét vette a kipurcant E3 helyére lépő nyári kisebb-nagyobb rendezvények sorozata, amikből persze a Summer Game Fest a legjelentősebb, így leginkább onnan,...