Chinatown Detective Agency

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. április 7. (2 éve 3 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Noir, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Chinatown Detective Agency egy kibernoir point-and-click kalandjáték, retró stílusú grafikával és innovatív játékmechanikai elemekkel megfűszerezve. Amira Darma magánnyomozó bőrébe bújva az lesz a feladatunk, hogy segítünk neki beindítani az újdonsült nyomozói irodáját, és megoldjuk az első 3 komolyabb ügyét. Azonban úgy tűnik, hogy a 3 ügy egy különös összeesküvésben fonódik össze.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ingyenes prológust kapott a Chinatown Agency
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. október 5.)

Ingyenes prológust kapott a Chinatown Agency

Az igen stílusos, pixelgrafikával operáló cybernoir kalandról tavasz óta nem sokat hallhattunk, de nemrég felkerült Steamre az ingyenes demója, amiben a játék t...