Call of Cthulhu: The Official Video Game

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. június 30. (6 éve 2 hete)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Ez a Cthulhu mítoszos játék a híres Chaosium asztali kalandjáték feldolgozása, mely túlélőhorroros, RPG-s és nyomozós/gyűjtögetős elemeket is tartalmaz. A történet során a bostoni Edward Pierce magánnyomozót irányítjuk, aki a sötét és nyomott hangulatú Darkwater szigetre érkezik kinyomozni az elismert művésznő, Sarah Hawkins tragikus és rejtélyes halálát, aki csak nem rég telepedett le a családjával a szigetre.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.