Black Mirror III: Final Fear

8
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2011. április 19. (13 éve 3 hónapja)

Műfaj: Horror, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cranberry Production

Kiadó: THQ Nordic

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Black Mirror trilógia befejező része, melynek cselekménye ott folytatódik, ahol a második rész befejeződött. Darrent továbbra is szörnyű rémálmok gyötrik, ráadásul egy szörnyű bűntényt is a nyakába varrnak. Bár minden bizonyíték ő rá mutat, Darren nem adja fel és megpróbálja tisztázni magát a vádak alól.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

frem

Összes értékelése: 8

8/10 - A régi is lehet jó!
2020. szeptember. 10.
Egy klasszikus kalandjátékkal van dolgunk. Fejtörők, lassan csordogáló sztori, zéró akció. Az első rész már csak kora miatt is mai szemmel gagyi grafikával rendelkezik, a másik kettő már - ha nem is szép - de élvezhető. A zene remek, az a fajta ami annyira belesimul a játékba, hogy szinte észre sem veszed, de rengeteget dob a hangulaton. A fejtörők nehézsége változó, vannak könnyűek, de akad néhány izzasztó is. Emiatt azért még nem kell visszariadni, játékon belül is van segítség a legtöbbhöz. A lényegről nem beszéltem: a történet remek. Horrornak nem mondanám, igaz sűrűn előfordulnak véres halálesetek, inkább kísértethistória. Ha valamihez hasonlítanom kellene nekem elsőre Sherlock Holmes sztorija a sátán kutyájával ugrik be. Hátborzongató, izgalmas, néha ugyan kicsit leül a mese, akadnak üresjáratok de összeségében visz magával. Gyanítom, hogy annó az első és második rész megjelenése után nagy felhördülés lehetett mert igazi megoldás nélküli befejezést kaptak. A harmadik rész végén lett csak rendesen kiteregetve a családi szennyes. :) Ezt a részt már alig tudtam abbahagyni annyira kíváncsi voltam, hogy hogyan végződik, megnyugtatásul annyit elárulok, hogy itt már minden a helyére kattan! Összefoglalva: Azoknak tudom ajánlani, akik szeretik ezt a játékműfajt, a hátborzongató történetet, nyomozást és nem riadnak vissza a régi grafikától, a sok olvasástól valamint a kb. 40-50 óra játékidőtőll(a három részre értve).

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.