Beyond Good & Evil

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. február 21. (7 éve 4 hónapja)

Műfaj: Dráma, Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Michel Ancel 2003-as klasszikusa 14 évvel a megjelenése után is roppant szórakoztató alkotás. A felnőtt Zeldának is hívható játék mai szemmel is szép grafikával, hangulatos történettel, elgondolkodtató játékmenettel és a játéktörténelem legszerethetőbb karaktereivel van megáldva.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

8.5/10 - Egy klasszikus mindig klasszikus marad
2017. november. 12.
A Beyond Good and Evil 13 év elteltével is roppant szórakoztató alkotás, egyik eleme se öregedett annyit, hogy ne fülig érő szájjal töltsünk el előtte 8-10 órát. Aki eddig nem próbálta, mindenképpen szerezze be (pláne amíg ingyenes), mert bár ugyanazt az álleejtő élményt minden bizonnyal nem fogja nyújtani a számára, mint amit nekünk annak idején, de nagyvalószínűséggel jól fogja érezni magát a DomZ elleni harc közben.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.