Avolteha

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. május 31. (2 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős

Fejlesztő: Picopeople

Kiadó: Picopeople

Platform: iOS

Leírás:

Az Avolteha egy rendkívüli bolygó, amelyet homokkal, sziklákkal és vulkánokkal teli tájak borítanak, de hiányzik belőle a víz – minden élet forrása –, amely csupán az Avolteha felett elvonuló felhőkben található. Az egyetlen módja, hogy hozzájussanak, egy olyan gombafajta, amely képes kivonni a vizet, ezért sok évvel ezelőtt a lakosok e gombák köré építették a településeiket. Idővel a gombák egyre magasabbra és magasabbra kezdték hajtani a gyökereiket, és hogy helyreállítsák a vízellátást, Paul és barátai az új felhővárostól lefelé vezető összeköttetést építettek. Nemrég azonban a vízforrás ismét kiapadt, és Paul levelet kap barátaitól, amelyben a segítségét kérik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

10 évnyi fejlesztés után érkezik az Avolteha
Hír
2 éve 2 hónapja (2022. április 30.)

10 évnyi fejlesztés után érkezik az Avolteha

Az iOS exkluzív point-and-click kalandjáték 10 évnyi megfeszített munka után érkezik az AppStore-ba. A május 31-én megjelenő játékot már most előrendelhetitek.