Another Tomorrow

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. február 12. (2 éve 2 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős, Point & click

Fejlesztő: Glitch Games

Kiadó: Glitch Games

Platform: Windows/DOS, iOS, Android

Leírás:

Az Another Tomorrow egy rejtélyes point-and-click kalandjáték, a szerelem és veszteség története, amelyben fényképeket készítesz és rejtvényeket oldasz meg.

Az emlékeid nélkül, de egy fényképezőgéppel felszerelkezve csapdába esve elhagyott lakásokat, repülőtereket, templomokat és földalatti létesítményeket fedezel fel, hogy nyomokat keress és rejtvényeket oldj meg, hogy választ kapj a kérdésre: ki vagy te?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.