Anacapri: The Dream

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. szeptember 12. (16 éve 10 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős, Fotorealisztikus

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: S-G Software

Kiadó: Got Game Entertainment

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az Anacapri: The Dream egy Capri szigetén játszódó belső-nézetes point-and-click kalandjáték. Dr. Nico N-t, az ókori civilizációk szakértőjét irányítjuk, akit Anacapriba hívnak, hogy teljesítsen egy nagyon nehéz feladatot: meg kell találnia a rendkívül erős, de rosszindulatú Obszidián korongot. De mi is ez az Obszidián korong? Miért olyan veszélyes? Hamarosan rájön, hogy amit valóságnak hitt, az valójában illúzió...

A játék rendelkezik néhány olyan funkcióval is, amely megkönnyíti a játékot: minden interaktív elem kiemelhető, a legnehezebb rejtvények átugorhatók, és egy térkép segítségével gyorsan át lehet ugrani egy másik helyszínre. Emellett van egy városnéző mód is, amelyben Capri cselekmény és rejtvények nélkül fedezhető fel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.