An English Haunting

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. szeptember 10. (4 hónap 3 hét múlva)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

1907-ben Londonban járunk, ahol ez idő tájt a spiritizmus őrülete uralkodik. Nagy divatja lett a szeánszoknak és színházi előadásoknak, ahol a szellemek kapcsolatba lépnek élő családtagjaikkal, és ahol nyomozók serege próbálja felfedezni a természetfeletti titkait. Közülük Patrick Moore professzor áll az élen, aki most válaszút elé került: 72 órája van, hogy bebizonyítsa a Nagy Túlvilág létezését, különben a Metapszichikai Vizsgálatok Osztálya örökre bezárja kapuit.

Az idővel versenyt futva, egy Beatrice Shaw nevű álmédium segítségével kell elkészítenie a Látomások dobozának prototípusát, egy olyan tárgyat, amelyet eltűnt mentora fejlesztett ki, és amely lehetővé teszi, hogy a mi valóságunkban nem látható dimenziókba lásson. Az eszköz megépítése London ködös utcáitól Skócia meredek partjaiig, végül pedig az Anglia legkísértetjártabb kastélyaként ismert Benwell Street 31-be vezet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Megjelent az An English Haunting demója
Hír
5 hónapja 3 hete (2023. október 27.)

Megjelent az An English Haunting demója

A „szellemes” point-and-click kalandjáték kipróbálható verziója a Steam Scream keretén belül lett elérhető.