Altered Destiny

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1990. július 31. (33 éve 10 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Szöveges

Fejlesztő: Accolade, Inc.

Kiadó: Accolade, Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

P. J. Barrett, egy teljesen hétköznapi fazon a Föld nevű bolygóról. Egyik nap a szervizben, ahová az elromlott TV-jét vitte, véletlenül egy másikat visz haza. Nem nagy ügy, gondolja. De épp ellenkezőleg! Amikor otthon bekapcsolja a TV-t, adás helyett portált nyit egy másik dimenzióba. Pillanatokon belül egy másik bolygón találja magát, ahol mint az lenni szokott, épp égető szükség van egy megmentőre.

A játék keveri a szöveges és a point and click irányítást, miközben a játékosnak különböző logikai fejtörőket kell megoldania ahhoz, hogy tovább tudjon jutni a történetben.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.