Alter Ego

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. augusztus 3. (13 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Future Games

Kiadó: Viva Media

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az 1998-as alapítású Future Games legutolsó kalandjátéka, az Alter Ego bár a Black Mirrorhoz hasonlóan nyomasztó és misztikus hangulattal volt megáldva, nem lett igazi közönségsiker.

Pedig az 1894-ben, Dél-Angliában játszódó nyomozós horror-történetben két főszereplőt is irányíthattunk. Az egyik a feltörekvő nyomozó, detektív Bristol, a másik Timothy Moor, aki piti tolvajként szeretne Amerikába jutni, hogy új életet kezdjen az ígéret földjén. Plymouth réme, a Fehér Szörnyeteg névre hallgató nemes úr nemrégiben hunyt el, de a maradványainak nyoma veszett és a helyiek attól félnek, hogy a több gyilkossággal is összefüggésbe hozható őrült a sírból visszatérve fogja megtizedelni a lakosságot.

A kilenc fejezetből álló kaland 3D-s karakterekkel és pre-renderelt hátterekkel operál, ami a 2010-es évek elején már eléggé szokatlannak számított.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.