Alt-Minds

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: A játék fejlesztését törölték, vagy felfüggesztették. Kicsi az esély, hogy valaha megjelenik.

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Lexis Numérique

Kiadó: Lexis Numérique

Platform: iOS, Windows/DOS, Android

Leírás:

Egy francia kísérleti, platformokon átívelő kaland volt 2012-ben. Valós időben zajlott a játék, a résztvevőknek 8 héten keresztül kellett nyomozni a sztoriban eltűnt tudósok után. Az alapja egy FMV rendszer volt vagy 5 órányi videóanyaggal, de a készítők létrehoztak weboldalakat, facebook profilokat, mindenféle tartalmat a neten és itt folytatódott igazán a játék. Valódi embereket is fel lehetett hívni, sőt volt, hogy fizikai helyszínekre kellett elmennie több játékosnak egyszerre, hogy megnyíljon valami.

A szoftver már nem elérhető, a megadott weboldalon lehet bővebben olvasni erről a kísérletről.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.