Alien Virus

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. június 30. (29 éve 2 hete)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Trecision S.p.A.

Kiadó: Nova Spring

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játékos Joshua Stone bőrébe bújik, aki egy űrsikló pilótája és épp visszatért a Zeus űrállomásra, hogy találkozzon a barátnőjével, Cara-val. Érkezéskor megállapítja, hogy az állomás teljesen elhagyatott. Itt az idő, hogy megtudjuk, hová tűnt a legénység.

A játék hagyományos, belső-nézetes point and click.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.