Alien Incident

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. augusztus 1. (27 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Housemarque

Kiadó: GameTek

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játékban egy Benjamin névre hallgató tinédzsert irányítunk, aki a nagybátyjánál tölti a Halloweent. Az idős férfi egy autodidakta tudós, aki épp aznap próbálja meg beüzemelni legújabb találmányát a "féreglyuk idézőt". Hihetetlen, de a találmány működik, és létrehoz egy féreglyukat egy másik galaxisba. A járaton keresztül azonban egy idegen űrhajó is átsiklik. Az idegenek elrabolják a srác nagybátyját, ezért a játékos feladata az lesz, hogy megmentse őt, na meg persze az egész Földet a pusztulástól.

A játék teljesen hagyományos point and click, humoros sztorival és tradicionális leltáros (inventory) fejtörőkkel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.