Adventure in Serenia (Wizard and the Princess)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1982. január 1. (42 éve 6 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Szöveges

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Szöveges

Fejlesztő: On-Line Systems

Kiadó: IBM

Platform: Windows/DOS

Leírás:

George király lányát Priscillát elrabolja és kastélyában fogva tartja Harlin a gonosz varázsló. A király fél királyságát odaadná annak, aki kiszabadítja a hercegnőt, a messzi-messzi, óperenciás tengeren is túl található kastélyból. Egy ilyen feladatra csak egy igazi kalandor képes.

Wizard and the Princess, vagy másnéven Adventure in Serenia egy tipikus szöveges kalandjáték, kézzelrajzolt képekkel megfűszerezve. A játékos miközben fejtörőket old meg, utazik és halad a történetben, belső nézetből látja az eseményeket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.