A Vampyre Story

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. december 2. (15 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Főhősnőnk Mona de Lafitte Draxsylvaniaban tengeti napjait Shrowdy von Kiefer fogságában, aki nem akarja szabadon engedni egyetlen banális ok miatt: Mona ugyanis világhírű énekesnő szeretne lenni, és vissza akar térni Párizsba, hogy a város operájában válhasson híressé. Amikor fogvatartója nem tér haza az egyik éjjel, kis barátjával Froderickkel a denevérrel végre útnak indulnak...

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A Vampyre Story
Végigjátszás
15 éve 1 hónapja (2009. május 28.)

A Vampyre Story

Megkésve bár, de törve nem, fogadjátok sok szeretettel a tavalyi év egyik legsikeresebb kalandjátékának a végigjátszását Totyak kollégától!