A Tale Of Paper

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. augusztus 19. (1 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Lopakodós, Narratív történetmesélés, Puzzle, Platformer

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Tale of Paper egy side-scroll arcade játék. A spanyol Open House Games független stúdió fejlesztette, amelynek ez a debütáló játéka.

A játék egy Line nevű papírfiú történetét mutatja be, aki varázslatos módon életre kelt, és el akarja érni alkotója álmát. A cél elérése azonban nem könnyű. A hősnek számtalan akadállyal kell szembenéznie, amelyek a nagyvilágban várnak rá. A veszteségről és a reménykeresésről szóló történet kizárólag a környezeten keresztül mesélődik el. A játékból hiányzik minden párbeszéd.

Az A Tale of Paper egy klasszikus side-scroller, amelyben mindenféle csapdákkal, könyörtelen Roombákkal és környezeti rejtvényekkel teli helyszíneken navigálunk. Az arcade és logikus gondolkodást igénylő pályák mellett akadnak nyugodtabb pillanatok is, amelyekben a játék a sétaszimulátorokhoz áll közelebb.

A játék egészen eredeti mechanikát kínál, ami változatosabbá teszi a játékmenetet: a játék törékeny hőse békává, papírrepülővé vagy madárrá változtathatja alakját, amivel nehezebb akadályokat is leküzdhet, és megközelíthetetlennek tűnő helyekre juthat el. Az átalakulás azonban korlátozásokkal jár. Békaként például magasabbra tud ugrani, másrészt viszont ez az alak lehetetlenné teszi a gyaloglást és a futást. Az origami-mechanika használata (a papírfigura átalakítása) szerves részét képezi az A Tale of Papernek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.