A Landlord's Dream

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. február 2. (9 éve 5 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Disztópikus

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: LostTrainDude

Kiadó: LostTrainDude

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Landlord's Dream egy rövid (kb. 30-40 perces), cyberpunk, point-and-click kalandjáték. Abel Lowent az ébresztőórája ébreszti fel az éjszaka közepén és rögtön eszébe jut, hogy már régen a zenekara próbáján kellene lennie. Késve érkezik, és különös módon azt tapasztalja, hogy szinte semmi sem működik megfelelően. Vajon mi történhetett? Csak ő tapasztalja ezeket a problémákat? És vajon miért hallucinál a szomszéd a folyosó közepén?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap esti mókázások #4
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. december 10.)

Vasárnap esti mókázások #4

Az e heti ingyen játék rovatunkban a nem túl távoli disztopikus jövőbe kalauzolunk el benneteket.