A Cure for Jessica

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. január 8. (2 éve 6 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Dráma

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az A Cure for Jessica egy belső-nézetes, történet-orientált kalandjáték, melyben Dr. Olivia tudóst irányítjuk, aki azért küzd, hogy gyógymódot találjon fertőzött lányának, miután egy járvány kiirtja az emberiség nagy részét. Feladatunk a körülöttünk lévő világ felfedezése lesz, hátha találunk odakint valamit, amivel meggyógyíthatjuk a kislányt. A világ felfedezése közben emlékeket gyűjtesz lányod gyermekkoráról, és megtudod, hogyan fertőződött meg.

Ez egy rövid, és teljesen a történetre koncentráló, tehát egy lassú tempóju, narratív játék.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.