A Case of Distrust

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. február 8. (6 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, Rotoszkóp

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: The Wandering Ben

Kiadó: Serenity Forge

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Az A Case of Distrust egy 1924-ben, San Franciscóban játszódó, 2D-s kalandjáték, amely narratív és interaktív novella stílusban adja elő rejtélyes történetét. Főhősünk Phyllis Cadence Malone magánnyomozónő, akivel felfedezhetjük a füstös billiárd szalonokat, a klasszikus fodrászüzleteket és még sok minden mást. A gyanúsítottak elfogasához nem csak bizonyítékokra, de jó válaszokra és a megérzéseinkre is szükség lesz.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8/10 - Bár nagyon rövid, de egyben nagyon kellemes kikapcsolódás
2018. február. 16.

Bár nagyon rövid, de egyben nagyon kellemes is az a három óra kikapcsolódás, amit ez a játék nyújtani tud. És abban is biztosak lehetünk, hogy a játék befejezése alapján még biztosan hallani fogunk Malone nyomozónőről – itt azért jobbnak látom megemlíteni, hogy a történet fő szála teljesen lezárult, tehát nem kell attól aggódnotok, hogy félbevágva dobták piacra.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A Case of Distrust
Teszt
6 éve 4 hónapja (2018. február 16.)

A Case of Distrust

A point-and-clicket és a noir stílust nem először kombinálják össze a kalandjátékok világában, ezért aki ilyen anyaghoz nyúl, annak találnia kell még valamit, a...