9: The Last Resort

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. szeptember 30. (27 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Tribeca Interactive

Kiadó: GT Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Ennek a Robert De Niro és Jane Rosenthal által finanszírozott játéknak olyan színészek biztosították a szinkront, mint Cher, James Belushi, Christopher Reeve és Steven Tyler - Joe Perry az Aerosmith-ból. A játék képvilágát pedig Mark Rydennak köszönhetjük.

Maga a játék nem sokkal az első Myst után érkezett, tehát már az akkori kornak megfelelő, gyönyörű előrerenderelt hátterekkel és jó minőségű QuickTime videókkal rendelkezett. A programnak hatalmas gépigénye volt, ezért (is) volt bukás a felhasználók körében, ellenben a kritikusok imádták a groteszk képivilága miatt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.