7 Days a Skeptic

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2004. július 25. (19 éve 11 hónapja)

Műfaj: Horror, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Fully Ramblomatic

Kiadó: Fully Ramblomatic

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék 400 évvel játszódik a 5 Days a Stranger után. Dr. Jonathan Somerset, egy űrhajó pszichiáterét irányítjuk. Egyik nap egy furcsa tárgyat találnak a hajó ajtaja előtt. Amikor a legénység behozza megvizsgálni, rájönnek, hogy egy koporsóról van szó, amely John DeFoe maradványait tartalmazza. A személyzet nem tulajdonít neki nagy figyelmet és nem igazán törődnek vele. Éjjel azonban a hajó kapitánya eltűnik, és ami még furcsább: a koporsó nyitva van, és teljesen üres.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Magyarul élvezhető a teljes Chzo mítosz sorozat
Hír
3 éve 10 hónapja (2020. augusztus 31.)

Magyarul élvezhető a teljes Chzo mítosz sorozat

Az AMS Studiónak hála mostantól a teljes sorozat magyar nyelven játszható.