1954 Alcatraz

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. március 11. (10 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Egy páncélozott teherautó elleni támadás miatt Joe-t 40 évnyi fegyházra ítélték, amit a hírhedt Alcatrazban kell letöltenie. A támadás során szerzett lóvé azonban még mindig odakint van eldugva, és aminek a helyét csak maga Joe ismeri. A férfi bűntársai és volt szeretője, akik továbbra is San Francisco-ban élnek, persze nagyon szívesen rátennék a kezüket a zsákmányra. Ehhez azonban előbb Joe-t kell megszerezniük.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

1954 Alcatraz
Végigjátszás
9 éve 3 hónapja (2015. április 9.)

1954 Alcatraz

Tavaly tavasszal jelent meg a Daedalic ezen, börtönszöktetős  kalandjátéka, mely nem annyira vicces, mint a csapat előző alkotásai, de legalább olyannyira...