Már decemberben pedzegette a Revolution Software, hogy Kickstarterre küldik a legendás Broken Sword-sorozat első részének 4k-ban felújított változatának dobozos kiadását, de első körben igényfelmérést tartottak csupán. Ma azonban elstartolt ténylegesen a kampány!

És máris óriási siker! Az 50.000 £ összegű kampány bő 3 óra alatt (jelen sorok írásakor) már a kikiáltott összeg dupláját is meghaladta! A támogatók három csomag közül választhatnak.

Digital Collertor’s Edition 45 £-ért, ami a következő digitális tartalmakat foglalja magába:

- Válaszható digitális kód: PC (Steam vagy GOG), PlayStation 5, Nintendo Switch, vagy Xbox One/Series X|S
- Zenealbum (kb. 1 órányi zenével)
- Új dokumentumfilm
- Forgatókönyv a párbeszédekből
- Képregény
- Savage Warrior füzet
- Poszterek

Collector’s Edition Box 100 £-ért:

- George-figura
- Pendrive, rajta a Digital Collector's Edition valamennyi tartalmával
- Játékdoboz a választott platformhoz
- Vászon kézirat
- A játék kézikönyve

Ultimate Collector's Bundle 200 £-ért, ami a fentieken túl a következőket tartalmazza:

- Új művészeti album
- LP (kb. 45 perc zenével)

És hogy mit ígér összességében a Reforged? Nos, soroljuk: 4k-s felbontású háttereket az eredeti rajzok felhasználásával, újrarajzolt karaktereket (kiemelt figyelmet szentelve az arckifejezésekre), dinamikus árnyékokat és fényhatásokat, javított hangminőséget (többek közt tömörítetlen zenéket), az eredeti átvezetők továbbcsiszolását, továbbá gyorsváltást a klasszikus és a felújított változat között. A fizikai kiadás dobozához ráadásul három különböző nyelvű borítóból választhatunk, ugyanis nem mindenütt Broken Sword név alatt ismeretes a játék: a németeknél Baphomets Fluch, a franciáknál Les Chevaliers de Baphomet cím alatt jelent meg anno. A kiadás továbbá tartalmazni fog spanyol és olasz szinkront és feliratot, magyar vonatkozás viszont természetesen (és sajnálatos mód) nem lesz.

A kampány március 29-éig tart, addig lehet támogatni a csapatot. Természetesen nem kötelező a fenti csomagokat választani, csupán jófejségből is fel lehet ajánlani pár fontot.