Csirek írta:
Jobban ránézve a hajamra, a hányinger kerülget. Már egyszer megfogadtam, hogy soha többé nem megyek fodrászhoz, a tegnapiért minimum akasztanom kéne magamat, de az utóbbi két fodrászomat is minimum. Nem, igazából egy régi fodrászomon kívül mindegyiket! Undorító, hogy mikért nem kérnek pénzt...
Kérdés: Szerintetek mi játszódik le egy fodrász fejében, amikor azt mondom neki, hogy mindenütt egyforma hosszúra vágja?
Másik kérdés: Milyen agyafúrt meggondolásból próbál valaki középen elválasztani egy 5 centi hosszú hajat?
Hány centis volt a hajad?
Amióta növesztem a hajam (kb. 3 év), azóta én is utálom a fodrászokat... Miután elkezdtem növeszteni a hajam, kb. rá egy évre elmentem fodrászhoz, hogy kicsit vágasson a végéből. Hát nem össze-vissza vágott belőle... Elől kb. majdnem fele akkora lett... Rá 1-2 hónapra megint mehettem fodrászhoz, hogy rendbe hozza. Aztán kb. fél évig megint nem mentem fodrászhoz, aztán megint elmentem egy csávóhoz, mert még mindig látszott a "nyoma" annak, hogy az előző fodrász elkúrta. Egész jól megcsinálta, ezért fél év múlva megint hozzá mentem, elmondtam neki, hogy csak a végéből akarok vágatni pár centit. Hát az eredmény azt lett, hogy kb. fele akkora lett a hajam és össze-vissza ritkította... Na itt már egy világ omlott össze bennem, már majdnem levágattam a hajam rövidre, aztán végül nem tudom, hogy de mégis növesztettem tovább. Aztán egy jó darabig nem voltam fodrásznál, aztán már muszáj volt, mert nem tudtam vele mit kezdeni. Egy szőke csajhoz mentem, elmondtam neki kb. hatszor, hogy csak 2 centit akarok vágatni a végéből, nem akarok ritkítani, még meg is mutattam, hogy mennyit akarok vágatni belőle, elmeséltem, hogy mi volt eddig az előző fodrászoknál. És láss csodát, azt csinálta, amit mondtam neki, annyit vágatott, amennyit akartam, senkinek fel se tűnt, hogy rövidebb. Már majdnem a nyakába ugrottam a csajnak, amikor kész lett vele, kapott is borravalót, pedig egyébként nem nagyon szoktam adni. Lassan kéne megint vágatnom belőle 2-3 centit, már előre félek…

Azért durva belegondolni, hogy ennyi idő alatt majdnem kétszer ekkora hajam lehetne… És van egy ismerősöm, aki kb. akkor kezdte el növeszteni, mint én, rossz érzés nézni, hogy neki jó 10-15 centivel hosszabb…