Betűméret megváltoztatása

Új téma nyitásaHozzászólás küldése Oldal: 2 / 4   [ 73 hozzászólás ]
Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Magyarítást keresek!
HozzászólásElküldve: 2010.04.24. 17:01 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Nos, megmondom őszintén a The Longest Journey nekem sem igazán jött be. Végig sem vittem, pedig nekem már csak 2 fejezet volt hátra.

Nem tudom milyen játékokat vittél már végig, de én ezeket ajánlom (mindegyikhez van magyarítás):
- Black Mirror 1 - kedvencem a második része meg még jobb lett szerintem de az még nem jelent meg angolul
- Broken Sword sorozat - fogjuk rá, hogy detektíves mert nyomozol benne végig
- Gabriel Knight 1 - ez viszont már régi, és ha fontos neked a grafika, akkor nem igen fogja elnyerni a tetszésedet
- I Have No Mouth, and I Must Scream - szintén régi
- Penumbra sorozat - színtiszta horror, ráadásul nem is point and click
- Secret Files Tunguska 1,2
- Sherlock Holmes - nekem az utolsó részek jöttek be leginkább: The Awakened és a Jack the Ripper (Jackhez nincs magyarítás pedig az a legjobb mindközül)
- Still Life 1,2 - nagyon ajánlom

Így gyorsan ennyi... ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.04.24. 12:51 

Hát azért köszönöm hogy válaszoltál és azt is hogy átraktad ide .( Az véletlen volt .)
OFF: Nem tudsz mondani egy detektíves vagy egy horror kalandot. Amihez van magyarítás is valahol az éterben! Amire azt mondod na ez igen !!!
Most jelen pillanatban a Jumurdzsák Gy. vel játszom de iszonyatosan nehéz. A The Longest Journey -t pedig abbahagytam mert unalmassá vált számomra. Bár lehet hogy folytatom hisz minden 2 ik ember azt mondja hogy a legjobb kalandjáték ever in the world , de nekem egy kicsit megkopott asnak tűnik. Nem mondhatok nagyon hülyeséget mert közel 11 éves game , de most komolyan érdemes beleölni az időt? A 2. napnál járok és eddig egy nagy "0". Főleg a graf. de erről nem tehet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.04.24. 08:38 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Munyos írta:
1. Azt szeretném kérdezni Rowland -tól hogy a Diabolik: The Original Sin mikorra várható hogy készen lesz? Nem vagyok türelmetlen ,de már egy ideje készül. hallottam másoktól hogy nagyon jóra sikeredett. Kíváncsi vagyok rá.
Mindenképp válaszolj ha tudsz. Előre is köszönjük a fordítást.

2. A Sinking Island ot csinálja valaki vagy az is a feledés homályába fog merülni. Olvastam különböző fórumokat, oldalakat eddig kb 4-5 ember kezdte már el a fordítást , mi történt miért álltak le vele. Másfél évvel ezelőtt még egy tömörítő program volt a gond de az ennyi idő alatt biztos megoldódott.
Jó lenne valami infó . Köszönöm a tájékoztatást.

1. Nem tudom megmondani, mivel egymagam fordítom 4 másik játék mellett. Szóval tényleg nem tudok mást írni, mint hogy vájatok türelmesen, vagy ha van egy jelentkező fordító, aki átvenné tőlem a fordítást, akkor szóljon. Ha nem jelentkezne senki, akkor várnotok kell. :(

2. A Sinking Islandet itt senki sem kezdte el fordítani. Fogalmam sincs, hogy ki az a 4 ember aki belevágott, de tudtommal már senki sem fordítja. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.26. 10:10 

A sam & max évadokat nem tervezi valaki lemagyarítani? Elég rossz hogy az 1. évadot megvettem eredetibe magyar nyelven, erre meg a többi évadot nem magyarítják, sőt talán hivatalosan meg sem jelent. Ez olyan mintha egy sorozatot nézel, de a végét nem adják le.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.12. 16:14 
Cikkíró

Hmm, azt hiszem ezentúl precízebben, jobban megfontoltabban kell eljárnom, ha az aláírásomban kiírom, hogy éppen mivel foglalkozom. Ma déltájban kaptam egy nagyon kedves PM-et, amiben egy srác azután érdeklődött, hogy mikor lesz kész a TWW magyarítás, amin dolgozom. Úgy látom sokan várnak rá, de sajnos el kell őket keserítenem, mert ez nem az én asztalom. Egyszerűen csak az aláírásomat értették félre, mert nem ismernek. Annyiban vagyok csak hibás, hogy nem vettem figyelembe, hogy itt a fórumon nem mindenki ismeri annyira a munkásságomat, hogy tudja, én csak walkokat írok. Ezentúl körültekintőbben írok aláírást.

Megyek is és javítom a mostanit is, hátha valaki nem tudja mit jelent a walk szó.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.08. 18:46 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

totyak írta:
Hmm, azthiszem elkerülte a figyelmemet a pár hsz-szel lejjebb a Whispered World-ről folyó társalgás.
Bár már egy hónapja volt, de azért reagálok. Szerintem én nem írtam ki az aláírásomban, hogy fordítom a játékot, nem is foglalkozom ilyenekkel. Én csak végigjátszásokat írok. Lehet, hogy kisebb érdem, de ennyit tudok hozzátenni az oldalhoz. Amúgy is nemsoká megjelenik angolul, azzal többre megy mindenki.
Aláírásban mindig azt szoktam kiírni, hogy mi lesz a következő projekt, amit végigtolok, hogy a többiek tudják, annak felesleges nekiállni, mert úgymond már lestoppoltam. Lehet ez volt félreérthető, akkor elnézést kérek. Vagy tök hülye vagyok és butaságokat írok ki, az is elképzelhető :-)

Creed84, te pedig fáradj erra a címre http://rapidshare.com/files/360680186/Nyaral___gyilkosok.rar és töltsd le a fájlt, aztán gondolom már menni fog, hogy mit hogyan. Elvileg a szövegeket teszi magyarrá, a menü nem lesz az. Csak saját felelősségre.

Az a kis érdem, a legnagyobb, amit csak tehetsz az oldalért és a kalandjáték fanokért :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.08. 17:38 
Cikkíró

Hmm, azthiszem elkerülte a figyelmemet a pár hsz-szel lejjebb a Whispered World-ről folyó társalgás.
Bár már egy hónapja volt, de azért reagálok. Szerintem én nem írtam ki az aláírásomban, hogy fordítom a játékot, nem is foglalkozom ilyenekkel. Én csak végigjátszásokat írok. Lehet, hogy kisebb érdem, de ennyit tudok hozzátenni az oldalhoz. Amúgy is nemsoká megjelenik angolul, azzal többre megy mindenki.
Aláírásban mindig azt szoktam kiírni, hogy mi lesz a következő projekt, amit végigtolok, hogy a többiek tudják, annak felesleges nekiállni, mert úgymond már lestoppoltam. Lehet ez volt félreérthető, akkor elnézést kérek. Vagy tök hülye vagyok és butaságokat írok ki, az is elképzelhető :-)

Creed84, te pedig fáradj erra a címre http://rapidshare.com/files/360680186/Nyaral___gyilkosok.rar és töltsd le a fájlt, aztán gondolom már menni fog, hogy mit hogyan. Elvileg a szövegeket teszi magyarrá, a menü nem lesz az. Csak saját felelősségre.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.08. 15:09 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

creed84 írta:
sziasztok!
valaki tudna nekem abban segíteni hogy Agatha Christie: nyaraló gyilkosok című játéknak a magyarosítását honnan tudnám letölteni?

Mivel magyarul jelent meg, így valószínűleg külön a nyelvi fileokat sehonnan :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.08. 12:21 

sziasztok!
valaki tudna nekem abban segíteni hogy Agatha Christie: nyaraló gyilkosok című játéknak a magyarosítását honnan tudnám letölteni?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.21. 12:48 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hmm, hát ha Totyak majd erre jár, talán mond egy-két dolgot a dologról... :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.21. 10:26 

Elvileg Totyaknak volt kiírva aláírásában hogy nemsokárra kész de azóta eltünt:( Pedig ncoreon arra alapozott mindenki:/ Addig sajna nem igazan tudunk vele jatszani , spec az én német tudásom 0

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.20. 13:36 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hát én nem is tudtam hogy fordítják... :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.20. 12:45 

Sziasztok!

The whispered worldről mikor lesz kész a honosítást nem tudjátok? Volt kint nem rég 1-2 info de eltünt...Már nagyon sokan várjuk!:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.05. 14:21 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Gamma írta:
Részemről inkább egy Larry 7 fordulásban lennék benne 8-)

Ha megoldható az is :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.05. 09:21 
Játék beizzító és cikkíró

Trishtan írta:
Gamma írta:
Elméletileg a Larry 1-5 fordítható. Ha pedig a Gabriel Knight 1 is annak bizonyult, akkor a 6-7 is ;)

Gamma úr nem készítünk együtt Larry 6 hunosítást? :mrgreen:

Részemről inkább egy Larry 7 fordulásban lennék benne 8-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.04. 22:25 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Már évekkel ezelőtt szóltam, hogy megoldható...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.04. 19:29 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Gamma írta:
Elméletileg a Larry 1-5 fordítható. Ha pedig a Gabriel Knight 1 is annak bizonyult, akkor a 6-7 is ;)

Gamma úr nem készítünk együtt Larry 6 hunosítást? :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.04. 18:41 
Játék beizzító és cikkíró

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.01. 16:28 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Nerva írta:
Nincs a Leisure Suit Larry vagy a Nancy Drew valamelyik részéhez fordítás? :)

Tudtommal sajnos nincs, pedig a Larry megérdemelné!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.01. 16:21 

Nincs a Leisure Suit Larry vagy a Nancy Drew valamelyik részéhez fordítás? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitásaHozzászólás küldése Oldal: 2 / 4   [ 73 hozzászólás ]
Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő